Nike
België
Valuta:

Verzenden & retouren

Wij gebruiken altijd de vervoerswijze door EMS, DHL, de tracking nummer nadat wij.

Levertijden
Op zaterdag, zondag en feestdagen, alsmede orders voor ontvangen orders na 1 in de middag op weekdagen zullen worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw pakket te maken, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzending vertraging kan onderhevig zijn aan koerier, levering bestemming, weer, vakantie, of onjuiste / onvoldoende informatie overbrengen.


Opmerkingen:
1. Over het algemeen, na het voltooien van de betaling, zullen wij uw bestelling te verwerken. Maar soms moeten we om uw bestelling te controleren, sturen wij u een e-mail, behandelen. De samenwerking zou worden gewaardeerd.
2. Gelieve een gedetailleerde verzendadres en correct, zodat we met succes uw bestelling kunnen leveren. Op dit moment, zal postbusadressen niet worden aanvaard. De klant draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor het verlies te dragen, als het pakket verloren gaat, omdat een onjuist afleveradres.
3. sorry, maar we kunnen niet veranderen het afleveradres van uw pakket, zodra uw bestelling wordt verzonden. Als u in staat om te gebruiken zijn, de levering van het perceel, de postbode zal een visitekaartje achterlaten, instructies over hoe op te halen.
4, bestellen, moet uw factuuradres overeenkomen met de credit card-adres, anders zullen we niet in staat zijn om uw bestelling te verwerken.
Verzendadres

Ongemak onze excuses, maar we kunnen Postbus niet verzenden. Alle percelen worden opgehaald, zo niet ondertekend of geleverd. Dus gelieve ons te voorzien van de laatste informatie, nauwkeurig en gedetailleerd de meest geavanceerde scheepvaart en het telefoonnummer voor de scheepvaart. Als een project wordt afgewezen, omdat het niet werd afgeleverd wegens onjuiste adressen, zal de klant verantwoordelijk voor de kosten van levering en de terugkeer.


Terugkeer

1. post moeten worden teruggestuurd in originele staat en verpakking.
2. Een van de redenen die hebben geleid tot mijn beloningen (bijvoorbeeld grootte, kleur naar keuze), niet kan worden aanvaard.
3. terugkeer verzendkosten kosten worden betaald door de klant.
Als u de verzending van uw bestelling bij eventuele vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Copyright © 2018 www.repararjardin.com. Powered by Nike
Uw ipadres is: 3.80.177.176